PRN.bg - печатници, информация и цени за предпечат, фирми за печат

  » За PRN.bg
  » Печат и печатници
  » Файлове за печатница
  » Контакти и поръчки
  » Печатници календари
  » Рекламни материали
  » Брандиране
 
 
 


Няколко важни неща, които трябва да знете при избора на печатница за поръчка на вашите фирмени календари. При работни календари- избор на тела за календари. При многолистови календари- размер на машината, качество на печат. 

Ако Ви предстои поръчка на календари. Фирмени работни календари, еднолистови календари, печат на многолистови календари. Печатници за тела календари.

стандартните размер еднолистови и многолистови календари са свързани с размерите на хартиите на пазара- 50х35, 50х70 или 70х100 можете да поръчате във всяка една печатница която разполага с машина в този размер.

Примерни цени можете да получите чрез калкулаторите за съответният размер календари вдясно.

Важно е да знаете че оптиманите размери са до 50х33 за 1/4 машина, до 48х69см за 1/2 машина и до 68х99 за цяла машина. Последното означава, чче ако поръчвате календар с размер 50х50см, цената за печат ще е идентична с цената за календар 48х69см. 

Не забравяйте, че ако желаете еднолистов календар с лайсни трябва да отчетете факта, че цената ще се определи от големината и вида на лайсната. Лайсните в зависимост от размера си могат да достигнат цена от един лев на бройка и да бъдат определящи за общата сума. Трябва да отчетете, че цветните (оцветени) лайсни са почти два пъти по обикновни от обикновените, които са сиви на цвят.

Ако поръчвате работни календари, по добре е да потърсите рекламна агенция или фирма издател на тела за календари. При поръчки в порядък до 5000 броя за една печатница не е изгодно да печати и произвежда тела за работни календари. В този случай е твърде вероятно печатницата да ви даде прекалено висока цена за Вашите фирмени работни календари, прекалено дълъг срок за изпълнение или ограничен избор от готови тела. 

Истината е, че печатниците в повечето случаи купуват телата за работни календари за да могат да предложат достатъчно разнообразие при избора ви на тела. 

Тела за календари
Календари - Еднолистов бизнес календар - счетоводен 2011

Няколко са големите фирми, които произвеждат тела за работни календари. Ако сте рекламна агенция важно е да изберете фирма, която произвежда различни видове тела за календари и можете да разчитате на наличности тетрадки календари за своите клиенти до края декември.

още >>
Фирмени календари
календари 2011 Лукс

Печат на фирмени календари работни календари можете да заявите с печат само на главата или на цялото тяло. За пълноцветен печат на глава можем да ви предложим производство на фирмени календари в минимални тиражи 50, дори 20 бройки. Все пак минималната цена за разумна единична цена е 200 броя. При печат на работни календари в цял гръб (т.е. печат и между месеците препоръчваме минималната бройка да бъде поне 300, желателно 500 броя).

още >>


  Начало / Печатници календари
 © 2005-2021 Всички права запазени
 PRN.bg - печатници, информация и цени за предпечат, фирми за печат
Maksoft Sofia 
 


ВАЛУТНИ КУРСОВЕ

ВРЕМЕТО

ТВ ПРОГРАМИ


ВХОД
потребител:
парола: