PRN.bg - печатници, информация и цени за предпечат, фирми за печат

  » За PRN.bg
  » Печат и печатници
  » Файлове за печатница
  » Контакти и поръчки
  » Печатници календари
  » Рекламни материали
  » Брандиране
 
 
 


Предпечат 1

Защо да използвате брандирани рекламни материали?

Ако някога сте се чудили дали фирмата ви има нужда от брандирани рекламни материали, отговорът е категорично “Да!”. Всеки собственик на бизнес, независимо от големината и индустрията, по едно или друго време се е обърнал към този изпитан маркетинг метод, а именно –  брандирането на рекламни материали.

Защо брандираните рекламни материали ще са ви от полза?

Краткият отговор е, че чрез брандирането на рекламни материали ще извлечете множество ползи, които могат да ви предоставят бързи резултати. Най-добрият начин да накарате хората да използват продуктите или услугите ви и да се интересуват от марката ви е да бъдете запомнящи се. Няма как да привлечете клиенти, ако никой не знае за съществуването ви. Създаването на идентичност на марката е ключът към всеки успешен бизнес. Със силно лого, остроумен слоган или друг вид информация за марката, лесно можете да накарате хората да свързат тези образи с фирмата ви. А колко по-лесно би било и ако ги виждат всеки ден – върху химикалката, с която пишат, на ключодържателя, запалката или на чашата, от която пият кафето си сутрин.

Брандирането на рекламни материали изпълнява тази задача, по начин, който е едновременно лесен и удобен. Можете да изберете всякакви рекламни материали, върху които да поставите вашето лого, уеб адрес или друга информация за фирмата. От тениски и шапки до химикалки, чаши, календари или дори пазарски еко чанти – възможностите са безкрайни. Това означава също, че можете да съобразите какви рекламни материали да брандирате в зависимост от целевата ви аудтория.

Ако ви трябва идея как да увеличите осведомеността за марката си и да привлечете нови клиенти, опитайте с брандирани рекламни материали. 

» Ситопечат

Брандиране на рекламни материали чрез ситопечат

Ситопечатът е може би най-универсалният от всички печатни процеси. Той може да се използва за печат върху широк кръг от материали, включително хартия, картон, пластмаса, стъкло, метал, найлон и памук. Някой от най-често срещаните продукти, за които се използва ситопечат, са плакати, етикети, стикери, табели, както и всички видове текстил и електронни платки. Предимството на ситопечата пред другите видове печат е, че пресата може да печата върху субстрати от всякаква форма, дебелина и размери.

още >>
» Тампонен печат

Брандиране на рекламни материали чрез тампонен печат

Тампонен печат е процес, при който двуизмерно изображение се отпечатва върху триизмерен обект. Това става като изображението се трансферира от клише, посредством силиконов тампон върху субстрата. При него се възпроизвеждат много детайлни изображения.

още >>
» Топъл печат

Какво е топъл печат?

При топлия печат се използва клише с изображението, предназначено за печат, и фолио. При натиск и загряване, изображението се отпечатва върху субстрата.

още >>


  Начало / Брандиране
 © 2005-2021 Всички права запазени
 PRN.bg - печатници, информация и цени за предпечат, фирми за печат
Maksoft Sofia 
 


ВАЛУТНИ КУРСОВЕ

ВРЕМЕТО

ТВ ПРОГРАМИ


ВХОД
потребител:
парола: