PRN.bg - печатници, информация и цени за предпечат, фирми за печат

  » За PRN.bg
  » Печат и печатници
  » Файлове за печатница
  » Контакти и поръчки
  » Печатници календари
  » Рекламни материали
  » Брандиране
 
 
 


NexPress 2100   Kodak NexPress 2100 Plus

Септември 2008 Булгед инсталира нова цифрова печатна машина NexPress 2100 Plus, производство на Kodak. Сред най-важните предимства на машината са по-голямото печатаемо поле, стабилността на цвета формата на  пълна четвъртника машина – 335 х 485 мм, частичен UV лак.

Сега имате възможността за печат до формата на пълна четвъртника машина – 335 х 485 мм. Можете да се възползвате от пълната гама офсетови, матови и гланцови хартии, както и опъковъчни картони до 260 гр./м2.
Искате да имате перфектно изглеждащи материали, в които можете да се огледате? С помощта на NexPress Булгед ще изработи за Вас идеално лакирани изделия, със супер гланцово покритие или пък с нежен сатенен изглед – и всичко това по време на печат. Другата новост, с която искаме да зарадваме всички фенове на дигиталния печат, е частичното матово лакиране. Единствено трябва да се отдадете на фантазията си и Вашите фирмени или рекламни материали ще придобият нов, уникален вид.
Календарната кампания чука на вратите ни. А ние сме готови да посрещнем и най-претенциозните изисквания – персонално изработени календари, бутикови серии висококачествени отпечатъци и не забравяйте – гланц, за който ще Ви завиди всеки.


Избрани сайтове септември


  Начало /  /  /  / септември 2008 Kodak NexPress 2100 Plus
 © 2005-2021 Всички права запазени
 PRN.bg - печатници, информация и цени за предпечат, фирми за печат
Maksoft Sofia 
 


ВАЛУТНИ КУРСОВЕ

ВРЕМЕТО

ТВ ПРОГРАМИ


ВХОД
потребител:
парола: